Sunday, December 19, 2010

I'm Back

Hai...dh lm xbuka blog nie..psswrd sndiri pun dh lupa..huhuuu
pew cete baru erkk...malam2 cm ni..xdew bt pew duk belik2 majalah pengantin..
Huhuhuuuu...tgh tgk2 mn th thn dpn leh tiru pew yg dew dlm mjlh tu kan...

Saturday, April 10, 2010

BosAn n BorinG

Ermmm dh duk umah lama nie..duit pun dh makin kurang...
keje kat KL tu kene tggu so kne la ak tggu..tp xtahu bila..
nmpak gayanyer kene cr keje lain la ni dlu..sebelum nak p cna
Rindu ngn mber2 ak...ak bkn pew klu keje KL tu dkt ckit ngn mber2 ak n gak ngn ehem ehemm ehemmm aku ahaaa...tp alamatnyer..kne tggu la..
that y la boring gler..

Friday, March 19, 2010

YuHuuuuu

Perhhh lama xon9..lm xbula blog aku ni...
letih la..Sekarang dh xkeje so kene bt keje kat umh la jd suri rumah
hahaahaaaaa...Next Month i will fly without wings 2 KL la..
Alhamdulilah semua settel next month mybe start la aku keja kat KL

Tuesday, March 2, 2010

MaKan2 di Juru





Perhhhh sodap kan...ari isnin pas abis keje kteorg berenam g makan2 kat juru...
penat2 buat keje yg xpenah2 abis kat opis tu dapat mkn ketam,sorong,udang,kerang ilang penat kot hahaaaa...tp mmg best la g reramai..mybe jumaat ni nk g mkn clypot special kate shidi la ak on jew hahaaa..tggu minah sorg tu yg xconfirm lagi ..ish ish ishhh

Monday, March 1, 2010


For more widgets please visit www.yourminis.com

Kegelapan

PErhhh Malam tadi dh la sekarang ni musim kemarau..tetiba karen lak xdew..adoiiii panas gler malam tadi..dengan xde anginnyer,dengan nyamuk banyaknyer...duduk dalam bilik rasa macam duk dalam bilik sauna tu...takut gak gelap2 ni..lama gak la dr abis siaran Raja Lawak tu sampai la kul 2..bayangkan la betapa panasnyer...datang opis pagi2 ngantok jew almaklum la xcukup tdo sibuk nk bkipas hahaaaa...

Sunday, February 28, 2010

Friday, February 26, 2010

KenDuri




Kenduri...ermmm ari ni banyak lagi kenduri...semua wajib g ker?????tah la kan..time kenduri la nak kenal sedara ke pe..ermmm

Kawen Kawen Kawen



Ni cousin cun kan huhuuu...ni time dia nikah thn lps bulan 5..skrg dh pregnant pun xlama lagi dapat anak sedara la aku huhuuu...aku tah bila nk kawennyer heheeee..umo dh ningkat bnyk nie..xpe2 sabar2..hahaaaa

@ New

Hai!!!ermmm nothing to say..just new here..hahaaaa...